dimarts, 19 d’agost de 2008

Formentera...

Anant per la carretera, cap al far de Barbaria......vaig descobrir el perquè del títol de la coneguda pel·lícula Lucía y el sexo. La Lucía no la vam trobar enlloc (llàstima!) pero el sexo era per tot arreu...
Aquest és el falus , ups perdó, el faro!!I quan crèiem que ja ho havíem vist tot, quan anàvem del caló des Ram cap a s'estufador a peu, sota un sol de jústícia i més soles que la una... vet aquí el que vam trobar. Aquí, ni símbols fàlics ni res, explícit i gegant!


3 comentaris:

Cèlia ha dit...

Quin estiu més llunàtic! (pura enveja després de veure aquestes magnífiques fotografies... del falus... ai! vull dir, del far!

Unknown ha dit...

És que teniu el fal.lus, vull dir, el far, tot el dia al cap! Per cert, has de passar el vers cadàveric cap avall, precisament a la que tinc damunt (damunt al cometari, s'entén). És que tot el dia pensat en el mateix...

Poniegu ha dit...

Què graciós, tot just tornar vosaltres de Formentera la nit abans de la festa d'aniversari amb la Laureta vàrem veure "Lucía y el sexo" i unes horetes després ens trobàvem mirant fotografies d'allà! Jaja!